Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3661
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБорисов, П. С.-
dc.date.accessioned2014-10-27T09:53:22Z-
dc.date.available2014-10-27T09:53:22Z-
dc.date.issued2014-10-27-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3661-
dc.description.abstractЗгідно з принципами раціонального харчування для збереження здоров’я і довголіття людина має підтримувати баланс енергії. Аналіз основних проблем здоров’я, пов’язаних із харчуванням, свідчить про те, що найбільш розповсюдженими є захворювання, обумовлені дисбалансом основних речовин. Останнім часом зросла кількість людей хворих на ожиріння. Саме тому збільшився попит на борошняні кондитерські вироби із використанням цукрозамінників та підсолоджувачів, а саме бісквітів. Людям хворим на ожиріння, дозволено вживати у їжу тільки натуральні продукти із низьким рівнем вуглеводів, тому бісквіти з використанням натуральних речовин набирають на вітчизняному ринку все більшу популярність – про це свідчать статистичні дані. Екстракт стевії (сухий) було обрано в якості підсолоджувача, оскільки це – натуральний підсолоджувач рослинного походження. Не містить в собі шкідливих домішок і не має енергетичної цінності. Це дозволяє виробляти майже ідентичний традиційному бісквіт із зниженим вмістом цукру та меншою харчовою цінністю, зберігаючи при цьому високі органолептичні показники.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпринципи раціонального харчуванняuk_UK
dc.subjectтехнологія бісквіту з екстрактом стевіїuk_UK
dc.subjectцукрозамінникиuk_UK
dc.subjectпідсолоджувачиuk_UK
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ЕКСТРАКТОМ СТЕВІЇuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Borisov.docx12,98 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.