Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3661
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борисов, П. С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-27T09:53:22Z | - |
dc.date.available | 2014-10-27T09:53:22Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-27 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3661 | - |
dc.description.abstract | Згідно з принципами раціонального харчування для збереження здоров’я і довголіття людина має підтримувати баланс енергії. Аналіз основних проблем здоров’я, пов’язаних із харчуванням, свідчить про те, що найбільш розповсюдженими є захворювання, обумовлені дисбалансом основних речовин. Останнім часом зросла кількість людей хворих на ожиріння. Саме тому збільшився попит на борошняні кондитерські вироби із використанням цукрозамінників та підсолоджувачів, а саме бісквітів. Людям хворим на ожиріння, дозволено вживати у їжу тільки натуральні продукти із низьким рівнем вуглеводів, тому бісквіти з використанням натуральних речовин набирають на вітчизняному ринку все більшу популярність – про це свідчать статистичні дані. Екстракт стевії (сухий) було обрано в якості підсолоджувача, оскільки це – натуральний підсолоджувач рослинного походження. Не містить в собі шкідливих домішок і не має енергетичної цінності. Це дозволяє виробляти майже ідентичний традиційному бісквіт із зниженим вмістом цукру та меншою харчовою цінністю, зберігаючи при цьому високі органолептичні показники. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | принципи раціонального харчування | uk_UK |
dc.subject | технологія бісквіту з екстрактом стевії | uk_UK |
dc.subject | цукрозамінники | uk_UK |
dc.subject | підсолоджувачи | uk_UK |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ЕКСТРАКТОМ СТЕВІЇ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Borisov.docx | 12,98 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.