Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3661
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ЕКСТРАКТОМ СТЕВІЇ |
Автори: | Борисов, П. С. |
Ключові слова: | принципи раціонального харчування технологія бісквіту з екстрактом стевії цукрозамінники підсолоджувачи |
Дата публікації: | 27-жов-2014 |
Короткий огляд (реферат): | Згідно з принципами раціонального харчування для збереження здоров’я і довголіття людина має підтримувати баланс енергії. Аналіз основних проблем здоров’я, пов’язаних із харчуванням, свідчить про те, що найбільш розповсюдженими є захворювання, обумовлені дисбалансом основних речовин. Останнім часом зросла кількість людей хворих на ожиріння. Саме тому збільшився попит на борошняні кондитерські вироби із використанням цукрозамінників та підсолоджувачів, а саме бісквітів. Людям хворим на ожиріння, дозволено вживати у їжу тільки натуральні продукти із низьким рівнем вуглеводів, тому бісквіти з використанням натуральних речовин набирають на вітчизняному ринку все більшу популярність – про це свідчать статистичні дані. Екстракт стевії (сухий) було обрано в якості підсолоджувача, оскільки це – натуральний підсолоджувач рослинного походження. Не містить в собі шкідливих домішок і не має енергетичної цінності. Це дозволяє виробляти майже ідентичний традиційному бісквіт із зниженим вмістом цукру та меншою харчовою цінністю, зберігаючи при цьому високі органолептичні показники. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3661 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Borisov.docx | 12,98 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.