Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3558
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ДРІЖДЖОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КРІО-ПОРОШКІВ ІЗ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
Автори: | Орлова, О. С. Чуйко, А. М. Чуйко, М. М. |
Ключові слова: | кріо-порошок дріжджови вироби |
Дата публікації: | 16-жов-2014 |
Короткий огляд (реферат): | Основним завданням сучасної харчової промисловості є створення так званих "здорових" продуктів харчування, що мають визначені функціональні властивості та призначені як для масового профілактичного, так і для дієтичного харчування. Значний потенціал у галузі виробництва таких продуктів харчування мають вироби із дріжджового тіста, у тому числі хлібобулочні вироби. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3558 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
OrlovaChuiko2.docx | 15,03 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.