Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3558
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОрлова, О. С.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2014-10-16T11:12:34Z-
dc.date.available2014-10-16T11:12:34Z-
dc.date.issued2014-10-16-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3558-
dc.description.abstractОсновним завданням сучасної харчової промисловості є створення так званих "здорових" продуктів харчування, що мають визначені функціональні властивості та призначені як для масового профілактичного, так і для дієтичного харчування. Значний потенціал у галузі виробництва таких продуктів харчування мають вироби із дріжджового тіста, у тому числі хлібобулочні вироби.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкріо-порошокuk_UK
dc.subjectдріжджови виробиuk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ДРІЖДЖОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КРІО-ПОРОШКІВ ІЗ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OrlovaChuiko2.docx15,03 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.