Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3558
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Орлова, О. С. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-16T11:12:34Z | - |
dc.date.available | 2014-10-16T11:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-16 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3558 | - |
dc.description.abstract | Основним завданням сучасної харчової промисловості є створення так званих "здорових" продуктів харчування, що мають визначені функціональні властивості та призначені як для масового профілактичного, так і для дієтичного харчування. Значний потенціал у галузі виробництва таких продуктів харчування мають вироби із дріжджового тіста, у тому числі хлібобулочні вироби. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | кріо-порошок | uk_UK |
dc.subject | дріжджови вироби | uk_UK |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ДРІЖДЖОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КРІО-ПОРОШКІВ ІЗ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
OrlovaChuiko2.docx | 15,03 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.