Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3558
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ДРІЖДЖОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КРІО-ПОРОШКІВ ІЗ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Authors: Орлова, О. С.
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Keywords: кріо-порошок
дріжджови вироби
Issue Date: 16-Oct-2014
Abstract: Основним завданням сучасної харчової промисловості є створення так званих "здорових" продуктів харчування, що мають визначені функціональні властивості та призначені як для масового профілактичного, так і для дієтичного харчування. Значний потенціал у галузі виробництва таких продуктів харчування мають вироби із дріжджового тіста, у тому числі хлібобулочні вироби.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3558
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OrlovaChuiko2.docx15,03 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.