Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3255
Title: КРИТЕРІЇ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
Authors: Недосєкова, Н. С.
Keywords: Критерії
рівні
складники предметно-професійної компетентності
технологічні задачі
Issue Date: 2013
Publisher: Вісник Черкаського університету імені Б. Хмельницького
Citation: Вісник Черкаського університету. Серія: Педагогічні науки. - Черкаси: ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013. Вип. 26(279). - С. 69-75
Series/Report no.: Педагогічні науки;Вип. 26(279)
Abstract: Розглянуто процес оцінювання рівнів сформованості готовності до професійної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю, в основі якої лежить розвиток їхньої предметно-професійної компетентності. Пропонується використання кредитно-модульної системи оцінювання навчальних досягнень студентів у ході виробничої практики за сто-бальною шкалою. Обґрунтовано доцільність обраних критеріїв, до яких відносяться рівні розвитку компетенцій предметно-професійної компетентності. Наведено приклади технологічних завдань та їх оцінювання за обраними критеріями. Доведено ефективність використання такої системи оцінювання готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців харчового профілю в процесі виробничої практики.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3255
Appears in Collections:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nedosekova_article_10.doc216,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.