Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3255
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНедосєкова, Н. С.-
dc.date.accessioned2014-03-06T12:35:55Z-
dc.date.available2014-03-06T12:35:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВісник Черкаського університету. Серія: Педагогічні науки. - Черкаси: ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013. Вип. 26(279). - С. 69-75uk_UK
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3255-
dc.description.abstractРозглянуто процес оцінювання рівнів сформованості готовності до професійної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю, в основі якої лежить розвиток їхньої предметно-професійної компетентності. Пропонується використання кредитно-модульної системи оцінювання навчальних досягнень студентів у ході виробничої практики за сто-бальною шкалою. Обґрунтовано доцільність обраних критеріїв, до яких відносяться рівні розвитку компетенцій предметно-професійної компетентності. Наведено приклади технологічних завдань та їх оцінювання за обраними критеріями. Доведено ефективність використання такої системи оцінювання готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців харчового профілю в процесі виробничої практики.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВісник Черкаського університету імені Б. Хмельницькогоuk_UK
dc.relation.ispartofseriesПедагогічні науки;Вип. 26(279)-
dc.subjectКритеріїuk_UK
dc.subjectрівніuk_UK
dc.subjectскладники предметно-професійної компетентностіuk_UK
dc.subjectтехнологічні задачіuk_UK
dc.titleКРИТЕРІЇ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nedosekova_article_10.doc216,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.