Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3255
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недосєкова, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-03-06T12:35:55Z | - |
dc.date.available | 2014-03-06T12:35:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Вісник Черкаського університету. Серія: Педагогічні науки. - Черкаси: ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013. Вип. 26(279). - С. 69-75 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3255 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто процес оцінювання рівнів сформованості готовності до професійної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю, в основі якої лежить розвиток їхньої предметно-професійної компетентності. Пропонується використання кредитно-модульної системи оцінювання навчальних досягнень студентів у ході виробничої практики за сто-бальною шкалою. Обґрунтовано доцільність обраних критеріїв, до яких відносяться рівні розвитку компетенцій предметно-професійної компетентності. Наведено приклади технологічних завдань та їх оцінювання за обраними критеріями. Доведено ефективність використання такої системи оцінювання готовності до професійної діяльності майбутніх фахівців харчового профілю в процесі виробничої практики. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Вісник Черкаського університету імені Б. Хмельницького | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | Педагогічні науки;Вип. 26(279) | - |
dc.subject | Критерії | uk_UK |
dc.subject | рівні | uk_UK |
dc.subject | складники предметно-професійної компетентності | uk_UK |
dc.subject | технологічні задачі | uk_UK |
dc.title | КРИТЕРІЇ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_10.doc | 216,5 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.