Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3252
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В УМОВАХ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ |
Автори: | Недосєкова, Н. С. |
Ключові слова: | предметна компетентність компетенції Болонський процес кредитно-модульна система |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка |
Бібліографічний опис: | Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. - Луганськ: ДЗ"ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2011. - № 21 (232). - С. 139-146 |
Серія/номер: | ;№ 21 (232) |
Короткий огляд (реферат): | У статті показано необхідність впровадження у навчання майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в рамках Болонського процесу інноваційних форм та методів навчання, що сприяє формуванню їх предметної компетентності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3252 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_7.doc | 77 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.