Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3252
Title: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В УМОВАХ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ
Authors: Недосєкова, Н. С.
Keywords: предметна компетентність
компетенції
Болонський процес
кредитно-модульна система
Issue Date: 2011
Publisher: Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка
Citation: Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. - Луганськ: ДЗ"ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2011. - № 21 (232). - С. 139-146
Series/Report no.: ;№ 21 (232)
Abstract: У статті показано необхідність впровадження у навчання майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в рамках Болонського процесу інноваційних форм та методів навчання, що сприяє формуванню їх предметної компетентності.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3252
Appears in Collections:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nedosekova_article_7.doc77 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.