Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3252
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недосєкова, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-03-06T12:05:39Z | - |
dc.date.available | 2014-03-06T12:05:39Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. - Луганськ: ДЗ"ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2011. - № 21 (232). - С. 139-146 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3252 | - |
dc.description.abstract | У статті показано необхідність впровадження у навчання майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в рамках Болонського процесу інноваційних форм та методів навчання, що сприяє формуванню їх предметної компетентності. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;№ 21 (232) | - |
dc.subject | предметна компетентність | uk_UK |
dc.subject | компетенції | uk_UK |
dc.subject | Болонський процес | uk_UK |
dc.subject | кредитно-модульна система | uk_UK |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В УМОВАХ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_7.doc | 77 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.