Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3252
Название: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ В УМОВАХ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ
Авторы: Недосєкова, Н. С.
Ключевые слова: предметна компетентність
компетенції
Болонський процес
кредитно-модульна система
Дата публикации: 2011
Издательство: Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка
Библиографическое описание: Вісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. - Луганськ: ДЗ"ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2011. - № 21 (232). - С. 139-146
Серия/номер: ;№ 21 (232)
Краткий осмотр (реферат): У статті показано необхідність впровадження у навчання майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю в рамках Болонського процесу інноваційних форм та методів навчання, що сприяє формуванню їх предметної компетентності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3252
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nedosekova_article_7.doc77 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.