Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3249
Название: | ВИМОГИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО ПІДРУЧНИКА |
Авторы: | Недосєкова, Н. С. |
Ключевые слова: | електронний підручник інформаційно-комп’ютерні технології творча компетентність творча особистість |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" |
Библиографическое описание: | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" - Вип. LI/За заг. ред. проф. В.І. Сипченка - Слов'янськ: СДПУ, 2010. - С. 55-60 |
Серия/номер: | ;Вип. LI |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведені основні вимоги щодо створення та впровадження у навчання електронного підручника з дисципліни «Виробниче навчання» для студентів харчового профілю. Використання такого підручника дозволить задовольнити потребу суспільства в креативних, творчо мислячих особистостях, конкурентоспроможних на ринку праці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3249 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_4.doc | 67 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.