Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3249
Title: | ВИМОГИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО ПІДРУЧНИКА |
Authors: | Недосєкова, Н. С. |
Keywords: | електронний підручник інформаційно-комп’ютерні технології творча компетентність творча особистість |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" |
Citation: | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" - Вип. LI/За заг. ред. проф. В.І. Сипченка - Слов'янськ: СДПУ, 2010. - С. 55-60 |
Series/Report no.: | ;Вип. LI |
Abstract: | У статті наведені основні вимоги щодо створення та впровадження у навчання електронного підручника з дисципліни «Виробниче навчання» для студентів харчового профілю. Використання такого підручника дозволить задовольнити потребу суспільства в креативних, творчо мислячих особистостях, конкурентоспроможних на ринку праці. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3249 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_4.doc | 67 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.