Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3249
Title: ВИМОГИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО ПІДРУЧНИКА
Authors: Недосєкова, Н. С.
Keywords: електронний підручник
інформаційно-комп’ютерні технології
творча компетентність
творча особистість
Issue Date: 2010
Publisher: Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу"
Citation: Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" - Вип. LI/За заг. ред. проф. В.І. Сипченка - Слов'янськ: СДПУ, 2010. - С. 55-60
Series/Report no.: ;Вип. LI
Abstract: У статті наведені основні вимоги щодо створення та впровадження у навчання електронного підручника з дисципліни «Виробниче навчання» для студентів харчового профілю. Використання такого підручника дозволить задовольнити потребу суспільства в креативних, творчо мислячих особистостях, конкурентоспроможних на ринку праці.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3249
Appears in Collections:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nedosekova_article_4.doc67 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.