Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3249
Назва: | ВИМОГИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО ПІДРУЧНИКА |
Автори: | Недосєкова, Н. С. |
Ключові слова: | електронний підручник інформаційно-комп’ютерні технології творча компетентність творча особистість |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" |
Бібліографічний опис: | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" - Вип. LI/За заг. ред. проф. В.І. Сипченка - Слов'янськ: СДПУ, 2010. - С. 55-60 |
Серія/номер: | ;Вип. LI |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені основні вимоги щодо створення та впровадження у навчання електронного підручника з дисципліни «Виробниче навчання» для студентів харчового профілю. Використання такого підручника дозволить задовольнити потребу суспільства в креативних, творчо мислячих особистостях, конкурентоспроможних на ринку праці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3249 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_4.doc | 67 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.