Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3249
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНедосєкова, Н. С.-
dc.date.accessioned2014-03-06T11:14:58Z-
dc.date.available2014-03-06T11:14:58Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗбірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" - Вип. LI/За заг. ред. проф. В.І. Сипченка - Слов'янськ: СДПУ, 2010. - С. 55-60uk_UK
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3249-
dc.description.abstractУ статті наведені основні вимоги щодо створення та впровадження у навчання електронного підручника з дисципліни «Виробниче навчання» для студентів харчового профілю. Використання такого підручника дозволить задовольнити потребу суспільства в креативних, творчо мислячих особистостях, конкурентоспроможних на ринку праці.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЗбірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу"uk_UK
dc.relation.ispartofseries;Вип. LI-
dc.subjectелектронний підручникuk_UK
dc.subjectінформаційно-комп’ютерні технологіїuk_UK
dc.subjectтворча компетентністьuk_UK
dc.subjectтворча особистістьuk_UK
dc.titleВИМОГИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО ПІДРУЧНИКАuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nedosekova_article_4.doc67 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.