Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3249
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недосєкова, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-03-06T11:14:58Z | - |
dc.date.available | 2014-03-06T11:14:58Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" - Вип. LI/За заг. ред. проф. В.І. Сипченка - Слов'янськ: СДПУ, 2010. - С. 55-60 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3249 | - |
dc.description.abstract | У статті наведені основні вимоги щодо створення та впровадження у навчання електронного підручника з дисципліни «Виробниче навчання» для студентів харчового профілю. Використання такого підручника дозволить задовольнити потребу суспільства в креативних, творчо мислячих особистостях, конкурентоспроможних на ринку праці. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Збірник наукових праць "Гуманізація навчально-виховного процесу" | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;Вип. LI | - |
dc.subject | електронний підручник | uk_UK |
dc.subject | інформаційно-комп’ютерні технології | uk_UK |
dc.subject | творча компетентність | uk_UK |
dc.subject | творча особистість | uk_UK |
dc.title | ВИМОГИ ДО ТЕХНОЛОГІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОННОГО ПІДРУЧНИКА | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_4.doc | 67 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.