Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2786
Назва: ДИДАКТИЧНІ УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ НАСТУПНОСТІ ЗМІСТУ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ІЗ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інші назви: Didactic Terms of Realizing the Succession of Practical Training Contents for Food Technology Specialists
Автори: Мостова, Л. М.
Mostovaya, L.
Ключові слова: practical training contents
industrial training
technological practice
prediploma practice
didactic terms
food technologies
educational qualificational levels
содержание практической подготовки
производственная практика
технологическая практика
преддипломная практика
дидактические условия
пищевые технологии
образовательно-квалификационные уровни
зміст практичної підготовки
виробнича практика
технологічна практика
переддипломна практика
дидактичні умови
харчові технології
освітньо-кваліфікаційні рівні
Дата публікації: 2011
Видавництво: Ukrainian Engineering Pedagogical Academy
Бібліографічний опис: Мостова, Л. М. Дидактичні умови реалізації наступності змісту практичної підготовки фахівців із харчових технологій [Текст] / Л. М. Мостова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 32-33. - С. 73-78.
Короткий огляд (реферат): In experience of using the succession as a form providing integration of knowledge by practical training food technology specialists. The didactic terms are considered of realizing the succession of practical training contents for students of different educational qualificational levels.
Висвітлено досвід застосування наступності як форми забезпечення інтеграції знань із практичної підготовки фахівців із харчових технологій. Розглянуто дидактичні умови реалізації наступності змісту практичної підготовки студентів різних освітньо-кваліфікаційних рівнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2786
ISSN: 2074-8922
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11mlmfts.pdf204,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.