Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2786
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorMostovaya, L.-
dc.date.accessioned2013-12-03T08:47:00Z-
dc.date.available2013-12-03T08:47:00Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМостова, Л. М. Дидактичні умови реалізації наступності змісту практичної підготовки фахівців із харчових технологій [Текст] / Л. М. Мостова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 32-33. - С. 73-78.-
dc.identifier.issn2074-8922-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2786-
dc.description.abstractIn experience of using the succession as a form providing integration of knowledge by practical training food technology specialists. The didactic terms are considered of realizing the succession of practical training contents for students of different educational qualificational levels.uk_UK
dc.description.abstractВисвітлено досвід застосування наступності як форми забезпечення інтеграції знань із практичної підготовки фахівців із харчових технологій. Розглянуто дидактичні умови реалізації наступності змісту практичної підготовки студентів різних освітньо-кваліфікаційних рівнів.-
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherUkrainian Engineering Pedagogical Academyuk_UK
dc.subjectpractical training contentsuk_UK
dc.subjectindustrial traininguk_UK
dc.subjecttechnological practiceuk_UK
dc.subjectprediploma practiceuk_UK
dc.subjectdidactic termsuk_UK
dc.subjectfood technologiesuk_UK
dc.subjecteducational qualificational levelsuk_UK
dc.subjectсодержание практической подготовкиuk_UK
dc.subjectпроизводственная практикаuk_UK
dc.subjectтехнологическая практикаuk_UK
dc.subjectпреддипломная практикаuk_UK
dc.subjectдидактические условияuk_UK
dc.subjectпищевые технологииuk_UK
dc.subjectобразовательно-квалификационные уровниuk_UK
dc.subjectзміст практичної підготовки-
dc.subjectвиробнича практика-
dc.subjectтехнологічна практика-
dc.subjectпереддипломна практика-
dc.subjectдидактичні умови-
dc.subjectхарчові технології-
dc.subjectосвітньо-кваліфікаційні рівні-
dc.titleДИДАКТИЧНІ УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ НАСТУПНОСТІ ЗМІСТУ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ІЗ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙuk_UK
dc.title.alternativeDidactic Terms of Realizing the Succession of Practical Training Contents for Food Technology Specialistsuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11mlmfts.pdf204,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.