Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2786
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мостова, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Mostovaya, L. | - |
dc.date.accessioned | 2013-12-03T08:47:00Z | - |
dc.date.available | 2013-12-03T08:47:00Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Мостова, Л. М. Дидактичні умови реалізації наступності змісту практичної підготовки фахівців із харчових технологій [Текст] / Л. М. Мостова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 32-33. - С. 73-78. | - |
dc.identifier.issn | 2074-8922 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2786 | - |
dc.description.abstract | In experience of using the succession as a form providing integration of knowledge by practical training food technology specialists. The didactic terms are considered of realizing the succession of practical training contents for students of different educational qualificational levels. | uk_UK |
dc.description.abstract | Висвітлено досвід застосування наступності як форми забезпечення інтеграції знань із практичної підготовки фахівців із харчових технологій. Розглянуто дидактичні умови реалізації наступності змісту практичної підготовки студентів різних освітньо-кваліфікаційних рівнів. | - |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Ukrainian Engineering Pedagogical Academy | uk_UK |
dc.subject | practical training contents | uk_UK |
dc.subject | industrial training | uk_UK |
dc.subject | technological practice | uk_UK |
dc.subject | prediploma practice | uk_UK |
dc.subject | didactic terms | uk_UK |
dc.subject | food technologies | uk_UK |
dc.subject | educational qualificational levels | uk_UK |
dc.subject | содержание практической подготовки | uk_UK |
dc.subject | производственная практика | uk_UK |
dc.subject | технологическая практика | uk_UK |
dc.subject | преддипломная практика | uk_UK |
dc.subject | дидактические условия | uk_UK |
dc.subject | пищевые технологии | uk_UK |
dc.subject | образовательно-квалификационные уровни | uk_UK |
dc.subject | зміст практичної підготовки | - |
dc.subject | виробнича практика | - |
dc.subject | технологічна практика | - |
dc.subject | переддипломна практика | - |
dc.subject | дидактичні умови | - |
dc.subject | харчові технології | - |
dc.subject | освітньо-кваліфікаційні рівні | - |
dc.title | ДИДАКТИЧНІ УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ НАСТУПНОСТІ ЗМІСТУ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ІЗ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | uk_UK |
dc.title.alternative | Didactic Terms of Realizing the Succession of Practical Training Contents for Food Technology Specialists | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
11mlmfts.pdf | 204,11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.