Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2596
Название: Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі
Авторы: Лазарєва, Т. А.
Ключевые слова: структура професійної діяльності
інженер-технолог
організаційна та психологічна підсистеми
елементи підсистеми
суб’єкт
процес
предмет
засоби
умови
продукт професійної діяльності
Дата публикации: 16-сен-2013
Библиографическое описание: Лазарєва Т. А. Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 281-287.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто структуру професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі. Зазначено, що теоретичну модель професійної діяльності складають організаційна та психологічна підсистеми. Визначено зміст складових організаційної підсистеми, а саме: суб’єкта, процесу, предмету, засобів, умов та продукту професійної діяльності. З’ясовано, що зміст цих складових має творчий характер. Установлено, що зміст елементів організаційної підсистеми повинен стати основою для розробки системи професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/2596
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лазарева.pdf355,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.