Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2596
Назва: Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі
Автори: Лазарєва, Т. А.
Ключові слова: структура професійної діяльності
інженер-технолог
організаційна та психологічна підсистеми
елементи підсистеми
суб’єкт
процес
предмет
засоби
умови
продукт професійної діяльності
Дата публікації: 16-вер-2013
Бібліографічний опис: Лазарєва Т. А. Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 281-287.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто структуру професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі. Зазначено, що теоретичну модель професійної діяльності складають організаційна та психологічна підсистеми. Визначено зміст складових організаційної підсистеми, а саме: суб’єкта, процесу, предмету, засобів, умов та продукту професійної діяльності. З’ясовано, що зміст цих складових має творчий характер. Установлено, що зміст елементів організаційної підсистеми повинен стати основою для розробки системи професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2596
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лазарева.pdf355,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.