Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2596
Назва: | Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі |
Автори: | Лазарєва, Т. А. |
Ключові слова: | структура професійної діяльності інженер-технолог організаційна та психологічна підсистеми елементи підсистеми суб’єкт процес предмет засоби умови продукт професійної діяльності |
Дата публікації: | 16-вер-2013 |
Бібліографічний опис: | Лазарєва Т. А. Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 281-287. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто структуру професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі. Зазначено, що теоретичну модель професійної діяльності складають організаційна та психологічна підсистеми. Визначено зміст складових організаційної підсистеми, а саме: суб’єкта, процесу, предмету, засобів, умов та продукту професійної діяльності. З’ясовано, що зміст цих складових має творчий характер. Установлено, що зміст елементів організаційної підсистеми повинен стати основою для розробки системи професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2596 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лазарева.pdf | 355,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.