Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2566
Название: | Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості |
Авторы: | Лагутцев, А. Р. Обидєннова, Т. С. |
Ключевые слова: | гнучкі терміни навчання конкурентоздатність фахівця комплексна програма підготовки наявний потенціал ресурсів урахування потреб роботодавців ділові ігри модулювання на основі нейронних мереж |
Дата публикации: | 16-сен-2013 |
Библиографическое описание: | Лагутцев А. Р. Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості / А. Р. Лагутцев, Т. С. Обидєннова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 95-100. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто можливості удосконалення процесів формування підготовки спеціалістів з урахуванням побажань роботодавців. Запропоновано модель аналізу процесів підготовки на основі нейронних мереж. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/2566 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лагутцев, Обыденнова.pdf | 3,17 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.