Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2566
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛагутцев, А. Р.-
dc.contributor.authorОбидєннова, Т. С.-
dc.date.accessioned2013-09-16T11:53:45Z-
dc.date.available2013-09-16T11:53:45Z-
dc.date.issued2013-09-16-
dc.identifier.citationЛагутцев А. Р. Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості / А. Р. Лагутцев, Т. С. Обидєннова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 95-100.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2566-
dc.description.abstractРозглянуто можливості удосконалення процесів формування підготовки спеціалістів з урахуванням побажань роботодавців. Запропоновано модель аналізу процесів підготовки на основі нейронних мереж.-
dc.subjectгнучкі терміни навчання-
dc.subjectконкурентоздатність фахівця-
dc.subjectкомплексна програма підготовки-
dc.subjectнаявний потенціал ресурсів-
dc.subjectурахування потреб роботодавців-
dc.subjectділові ігри-
dc.subjectмодулювання на основі нейронних мереж-
dc.titleМеханізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованостіuk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лагутцев, Обыденнова.pdf3,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.