Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2566
Title: Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості
Authors: Лагутцев, А. Р.
Обидєннова, Т. С.
Keywords: гнучкі терміни навчання
конкурентоздатність фахівця
комплексна програма підготовки
наявний потенціал ресурсів
урахування потреб роботодавців
ділові ігри
модулювання на основі нейронних мереж
Issue Date: 16-Sep-2013
Citation: Лагутцев А. Р. Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості / А. Р. Лагутцев, Т. С. Обидєннова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 95-100.
Abstract: Розглянуто можливості удосконалення процесів формування підготовки спеціалістів з урахуванням побажань роботодавців. Запропоновано модель аналізу процесів підготовки на основі нейронних мереж.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2566
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лагутцев, Обыденнова.pdf3,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.