Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2566
Назва: Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості
Автори: Лагутцев, А. Р.
Обидєннова, Т. С.
Ключові слова: гнучкі терміни навчання
конкурентоздатність фахівця
комплексна програма підготовки
наявний потенціал ресурсів
урахування потреб роботодавців
ділові ігри
модулювання на основі нейронних мереж
Дата публікації: 16-вер-2013
Бібліографічний опис: Лагутцев А. Р. Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості / А. Р. Лагутцев, Т. С. Обидєннова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 95-100.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливості удосконалення процесів формування підготовки спеціалістів з урахуванням побажань роботодавців. Запропоновано модель аналізу процесів підготовки на основі нейронних мереж.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2566
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лагутцев, Обыденнова.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.