Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2566
Назва: | Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості |
Автори: | Лагутцев, А. Р. Обидєннова, Т. С. |
Ключові слова: | гнучкі терміни навчання конкурентоздатність фахівця комплексна програма підготовки наявний потенціал ресурсів урахування потреб роботодавців ділові ігри модулювання на основі нейронних мереж |
Дата публікації: | 16-вер-2013 |
Бібліографічний опис: | Лагутцев А. Р. Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості / А. Р. Лагутцев, Т. С. Обидєннова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 95-100. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливості удосконалення процесів формування підготовки спеціалістів з урахуванням побажань роботодавців. Запропоновано модель аналізу процесів підготовки на основі нейронних мереж. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2566 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лагутцев, Обыденнова.pdf | 3,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.