Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2566
Название: Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості
Авторы: Лагутцев, А. Р.
Обидєннова, Т. С.
Ключевые слова: гнучкі терміни навчання
конкурентоздатність фахівця
комплексна програма підготовки
наявний потенціал ресурсів
урахування потреб роботодавців
ділові ігри
модулювання на основі нейронних мереж
Дата публикации: 16-сен-2013
Библиографическое описание: Лагутцев А. Р. Механізми врахування процесів нестабільного споживчого середовища при формуванні змісту підготовки студентів спеціальності управлінської спрямованості / А. Р. Лагутцев, Т. С. Обидєннова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 95-100.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливості удосконалення процесів формування підготовки спеціалістів з урахуванням побажань роботодавців. Запропоновано модель аналізу процесів підготовки на основі нейронних мереж.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/2566
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лагутцев, Обыденнова.pdf3,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.