Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/209
Название: ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЗАПІКАНКИ З ТВОРОГА З ДОДАВАННЯМ ГАРБУЗОВОЇ КЛІТКОВИНИ
Авторы: Пасинок, І. О.
Дата публикации: 18-мая-2012
Описание: Технологія приготування запіканки з творога з додаванням гарбузової клітковини [Текст] / І. О. Пасинок ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 19.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/209
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pasynok_IO.pdf157,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.