Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/209
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пасинок, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-18T12:00:13Z | - |
dc.date.available | 2012-05-18T12:00:13Z | - |
dc.date.issued | 2012-05-18 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/209 | - |
dc.description | Технологія приготування запіканки з творога з додаванням гарбузової клітковини [Текст] / І. О. Пасинок ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 19. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЗАПІКАНКИ З ТВОРОГА З ДОДАВАННЯМ ГАРБУЗОВОЇ КЛІТКОВИНИ | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pasynok_IO.pdf | 157,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.