Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/209
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЗАПІКАНКИ З ТВОРОГА З ДОДАВАННЯМ ГАРБУЗОВОЇ КЛІТКОВИНИ
Authors: Пасинок, І. О.
Issue Date: 18-May-2012
Description: Технологія приготування запіканки з творога з додаванням гарбузової клітковини [Текст] / І. О. Пасинок ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 19.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/209
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pasynok_IO.pdf157,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.