Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/209
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЗАПІКАНКИ З ТВОРОГА З ДОДАВАННЯМ ГАРБУЗОВОЇ КЛІТКОВИНИ |
Authors: | Пасинок, І. О. |
Issue Date: | 18-May-2012 |
Description: | Технологія приготування запіканки з творога з додаванням гарбузової клітковини [Текст] / І. О. Пасинок ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 19. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/209 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pasynok_IO.pdf | 157,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.