Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/209
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЗАПІКАНКИ З ТВОРОГА З ДОДАВАННЯМ ГАРБУЗОВОЇ КЛІТКОВИНИ
Автори: Пасинок, І. О.
Дата публікації: 18-тра-2012
Опис: Технологія приготування запіканки з творога з додаванням гарбузової клітковини [Текст] / І. О. Пасинок ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/209
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pasynok_IO.pdf157,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.