Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Название: | РОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИ |
Авторы: | Левітін, О. М. Пугачов, Є. С. Липовий, Д. В. Гончаренко, Я. М. |
Дата публикации: | 13-апр-2012 |
Серия/номер: | АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СУЧАСНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ; |
Описание: | Метою даної роботи є дослідження впливу харчової добавки магнетиту на окисні зміни жирового компоненту та органолептичні показники цукерок «Сухофрукти в шоколаді». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/1875 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tmp3.pdf | 304,26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.