Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Title: | РОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИ |
Authors: | Левітін, О. М. Пугачов, Є. С. Липовий, Д. В. Гончаренко, Я. М. |
Issue Date: | 13-Apr-2012 |
Series/Report no.: | АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СУЧАСНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ; |
Description: | Метою даної роботи є дослідження впливу харчової добавки магнетиту на окисні зміни жирового компоненту та органолептичні показники цукерок «Сухофрукти в шоколаді». |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1875 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.