Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Title: РОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИ
Authors: Левітін, О. М.
Пугачов, Є. С.
Липовий, Д. В.
Гончаренко, Я. М.
Issue Date: 13-Apr-2012
Series/Report no.: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СУЧАСНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ;
Description: Метою даної роботи є дослідження впливу харчової добавки магнетиту на окисні зміни жирового компоненту та органолептичні показники цукерок «Сухофрукти в шоколаді».
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1875
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tmp3.pdf304,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.