Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левітін, О. М. | - |
dc.contributor.author | Пугачов, Є. С. | - |
dc.contributor.author | Липовий, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Гончаренко, Я. М. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-10T15:47:03Z | - |
dc.date.available | 2013-01-10T15:47:03Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-13 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1875 | - |
dc.description | Метою даної роботи є дослідження впливу харчової добавки магнетиту на окисні зміни жирового компоненту та органолептичні показники цукерок «Сухофрукти в шоколаді». | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СУЧАСНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ; | - |
dc.title | РОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tmp3.pdf | 304,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.