Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевітін, О. М.-
dc.contributor.authorПугачов, Є. С.-
dc.contributor.authorЛиповий, Д. В.-
dc.contributor.authorГончаренко, Я. М.-
dc.date.accessioned2013-01-10T15:47:03Z-
dc.date.available2013-01-10T15:47:03Z-
dc.date.issued2012-04-13-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1875-
dc.descriptionМетою даної роботи є дослідження впливу харчової добавки магнетиту на окисні зміни жирового компоненту та органолептичні показники цукерок «Сухофрукти в шоколаді».uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.relation.ispartofseriesАКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СУЧАСНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ;-
dc.titleРОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tmp3.pdf304,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.