DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Просмотр собрания по группе - Авторы Чуйко, М. М.
Результаты 1 по 5 из 5
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2014-10-15 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА | Єрьоменко, С. О.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-16 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ДРІЖДЖОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КРІО-ПОРОШКІВ ІЗ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Орлова, О. С.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-15 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Дриль, М. В.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-16 | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | Шейка, А. І.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-20 | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | Шейка, А. І.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |