Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565
Название: | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ |
Авторы: | Шейка, А. І. Чуйко, А. М. Чуйко, М. М. |
Ключевые слова: | кальційвміщуючи добавоки макаронні вироби |
Дата публикации: | 16-окт-2014 |
Краткий осмотр (реферат): | У зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3565 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SheikaChuiko2.docx | 15,09 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.