Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШейка, А. І.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2014-10-16T12:17:16Z-
dc.date.available2014-10-16T12:17:16Z-
dc.date.issued2014-10-16-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3565-
dc.description.abstractУ зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкальційвміщуючи добавокиuk_UK
dc.subjectмакаронні виробиuk_UK
dc.titleМОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SheikaChuiko2.docx15,09 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.