Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шейка, А. І. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-16T12:17:16Z | - |
dc.date.available | 2014-10-16T12:17:16Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-16 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3565 | - |
dc.description.abstract | У зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | кальційвміщуючи добавоки | uk_UK |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UK |
dc.title | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SheikaChuiko2.docx | 15,09 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.