Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565
Назва: МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Автори: Шейка, А. І.
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Ключові слова: кальційвміщуючи добавоки
макаронні вироби
Дата публікації: 16-жов-2014
Короткий огляд (реферат): У зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3565
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SheikaChuiko2.docx15,09 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.