Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565
Title: | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ |
Authors: | Шейка, А. І. Чуйко, А. М. Чуйко, М. М. |
Keywords: | кальційвміщуючи добавоки макаронні вироби |
Issue Date: | 16-Oct-2014 |
Abstract: | У зв’язку із великим асортиментом макаронних виробів у споживачів стає актуальною проблема споживання якісної продукції, яка б мала крім високих споживчих властивостей ще й оздоровче призначення. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3565 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SheikaChuiko2.docx | 15,09 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.