Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3537
Название: ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Авторы: Єрьоменко, С. О.
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Ключевые слова: термін зберігання
борошняно-кондитерські вироби
Дата публикации: 15-окт-2014
Краткий осмотр (реферат): Актуальною проблемою сьогодні є підвищення якості й подовження термінів зберігання борошняних кондитерських виробів, що містять жири. Жири входять до складу борошняних кондитерських виробів в різних кількостях (від 2% в пряниках до 35% в здобному печиві). При зберіганні під дією світла, повітря й вологи в жирах відбуваються хімічні реакції, переважно окислювальні, які значно погіршують їх органолептичні та фізико-хімічні показники.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3537
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
EremenkoChuiko2.docx14,27 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.