Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3537
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрьоменко, С. О.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2014-10-15T09:09:30Z-
dc.date.available2014-10-15T09:09:30Z-
dc.date.issued2014-10-15-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3537-
dc.description.abstractАктуальною проблемою сьогодні є підвищення якості й подовження термінів зберігання борошняних кондитерських виробів, що містять жири. Жири входять до складу борошняних кондитерських виробів в різних кількостях (від 2% в пряниках до 35% в здобному печиві). При зберіганні під дією світла, повітря й вологи в жирах відбуваються хімічні реакції, переважно окислювальні, які значно погіршують їх органолептичні та фізико-хімічні показники.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтермін зберіганняuk_UK
dc.subjectборошняно-кондитерські виробиuk_UK
dc.titleВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВАuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EremenkoChuiko2.docx14,27 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.