Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3537
Title: ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Authors: Єрьоменко, С. О.
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Keywords: термін зберігання
борошняно-кондитерські вироби
Issue Date: 15-Oct-2014
Abstract: Актуальною проблемою сьогодні є підвищення якості й подовження термінів зберігання борошняних кондитерських виробів, що містять жири. Жири входять до складу борошняних кондитерських виробів в різних кількостях (від 2% в пряниках до 35% в здобному печиві). При зберіганні під дією світла, повітря й вологи в жирах відбуваються хімічні реакції, переважно окислювальні, які значно погіршують їх органолептичні та фізико-хімічні показники.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3537
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EremenkoChuiko2.docx14,27 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.