Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3537
Title: | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА |
Authors: | Єрьоменко, С. О. Чуйко, А. М. Чуйко, М. М. |
Keywords: | термін зберігання борошняно-кондитерські вироби |
Issue Date: | 15-Oct-2014 |
Abstract: | Актуальною проблемою сьогодні є підвищення якості й подовження термінів зберігання борошняних кондитерських виробів, що містять жири. Жири входять до складу борошняних кондитерських виробів в різних кількостях (від 2% в пряниках до 35% в здобному печиві). При зберіганні під дією світла, повітря й вологи в жирах відбуваються хімічні реакції, переважно окислювальні, які значно погіршують їх органолептичні та фізико-хімічні показники. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3537 |
Appears in Collections: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EremenkoChuiko2.docx | 14,27 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.