Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3537
Назва: | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА |
Автори: | Єрьоменко, С. О. Чуйко, А. М. Чуйко, М. М. |
Ключові слова: | термін зберігання борошняно-кондитерські вироби |
Дата публікації: | 15-жов-2014 |
Короткий огляд (реферат): | Актуальною проблемою сьогодні є підвищення якості й подовження термінів зберігання борошняних кондитерських виробів, що містять жири. Жири входять до складу борошняних кондитерських виробів в різних кількостях (від 2% в пряниках до 35% в здобному печиві). При зберіганні під дією світла, повітря й вологи в жирах відбуваються хімічні реакції, переважно окислювальні, які значно погіршують їх органолептичні та фізико-хімічні показники. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3537 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
EremenkoChuiko2.docx | 14,27 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.