Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3536
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
Авторы: | Дриль, М. В. Чуйко, А. М. Чуйко, М. М. |
Ключевые слова: | рослинна сировина біологічно активні речовини НВП "Кріас-1" (Патент України 6469А) |
Дата публикации: | 15-окт-2014 |
Краткий осмотр (реферат): | Харчування є одним із могутніх чинників, що сприяє зміцненню захисних реакцій організму. У зв’язку з цим актуальним є розробка нових харчових продуктів із вітчизняної рослинної сировини з високим вмістом біологічно активних речовин, що мають антиоксидантну, імуномодулюючу та радіозахисну дію. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3536 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
DrilChuiko2.docx | 15,77 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.