Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3536
Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Дриль, М. В.
Чуйко, А. М.
Чуйко, М. М.
Ключевые слова: рослинна сировина
біологічно активні речовини
НВП "Кріас-1" (Патент України 6469А)
Дата публикации: 15-окт-2014
Краткий осмотр (реферат): Харчування є одним із могутніх чинників, що сприяє зміцненню захисних реакцій організму. У зв’язку з цим актуальним є розробка нових харчових продуктів із вітчизняної рослинної сировини з високим вмістом біологічно активних речовин, що мають антиоксидантну, імуномодулюючу та радіозахисну дію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3536
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DrilChuiko2.docx15,77 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.