Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3536
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дриль, М. В. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-15T09:01:54Z | - |
dc.date.available | 2014-10-15T09:01:54Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-15 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3536 | - |
dc.description.abstract | Харчування є одним із могутніх чинників, що сприяє зміцненню захисних реакцій організму. У зв’язку з цим актуальним є розробка нових харчових продуктів із вітчизняної рослинної сировини з високим вмістом біологічно активних речовин, що мають антиоксидантну, імуномодулюючу та радіозахисну дію. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UK |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UK |
dc.subject | НВП "Кріас-1" (Патент України 6469А) | uk_UK |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DrilChuiko2.docx | 15,77 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.