Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3536
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДриль, М. В.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2014-10-15T09:01:54Z-
dc.date.available2014-10-15T09:01:54Z-
dc.date.issued2014-10-15-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3536-
dc.description.abstractХарчування є одним із могутніх чинників, що сприяє зміцненню захисних реакцій організму. У зв’язку з цим актуальним є розробка нових харчових продуктів із вітчизняної рослинної сировини з високим вмістом біологічно активних речовин, що мають антиоксидантну, імуномодулюючу та радіозахисну дію.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectрослинна сировинаuk_UK
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UK
dc.subjectНВП "Кріас-1" (Патент України 6469А)uk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DrilChuiko2.docx15,77 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.