Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3536
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДриль, М. В.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2014-10-15T09:01:54Z-
dc.date.available2014-10-15T09:01:54Z-
dc.date.issued2014-10-15-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3536-
dc.description.abstractХарчування є одним із могутніх чинників, що сприяє зміцненню захисних реакцій організму. У зв’язку з цим актуальним є розробка нових харчових продуктів із вітчизняної рослинної сировини з високим вмістом біологічно активних речовин, що мають антиоксидантну, імуномодулюючу та радіозахисну дію.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectрослинна сировинаuk_UK
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UK
dc.subjectНВП "Кріас-1" (Патент України 6469А)uk_UK
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DrilChuiko2.docx15,77 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.