DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Перегляд зібрання за групою - Автори Чуйко, А. М.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014-10-15 | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА | Єрьоменко, С. О.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-16 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ДРІЖДЖОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КРІО-ПОРОШКІВ ІЗ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Орлова, О. С.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-15 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Дриль, М. В.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-16 | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | Шейка, А. І.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |
2014-10-20 | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ | Шейка, А. І.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М. |