Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9152
Назва: ВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ЗДАТНОСТІ ДО ПЕРЕТРАВЛЮВАННЯ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ – БІФШТЕКСІВ З ЯЛОВИЧИНИ
Автори: Чуменко, Є. О.
Ключові слова: рецептура біфштекса
харчові технології
комплексна харчова добавка
Дата публікації: 2024
Видавництво: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Бібліографічний опис: Чуменко Є. О. Вплив комплексної харчової добавки на органолептичні властивості та здатність до перетравлювання посічених виробів – біфштексів з яловичини / Є. О. Чуменко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 172-173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9152
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39) Чуменко Є.pdfтези271,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.