Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9152
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧуменко, Є. О.-
dc.date.accessioned2025-01-06T08:30:32Z-
dc.date.available2025-01-06T08:30:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧуменко Є. О. Вплив комплексної харчової добавки на органолептичні властивості та здатність до перетравлювання посічених виробів – біфштексів з яловичини / Є. О. Чуменко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 172-173.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9152-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectрецептура біфштексаuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectкомплексна харчова добавкаuk_UA
dc.titleВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ЗДАТНОСТІ ДО ПЕРЕТРАВЛЮВАННЯ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ – БІФШТЕКСІВ З ЯЛОВИЧИНИuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
39) Чуменко Є.pdfтези271,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.