Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9152
Title: ВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ЗДАТНОСТІ ДО ПЕРЕТРАВЛЮВАННЯ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ – БІФШТЕКСІВ З ЯЛОВИЧИНИ
Authors: Чуменко, Є. О.
Keywords: рецептура біфштекса
харчові технології
комплексна харчова добавка
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Чуменко Є. О. Вплив комплексної харчової добавки на органолептичні властивості та здатність до перетравлювання посічених виробів – біфштексів з яловичини / Є. О. Чуменко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 172-173.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9152
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39) Чуменко Є.pdfтези271,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.