Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134
Назва: СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (СМУЗІ) ПОКРАЩЕНОГО СКЛАДУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Автори: Козлицький, Д. О.
Ключові слова: смузі
комплексні харчові добавки
виробництво ягідно-плодових смузі
Дата публікації: 2024
Видавництво: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Бібліографічний опис: Козлицький Д. О. Структурно-механічні властивості збитих десертів (смузі) покращеного складу з використанням комплексної харчової добавки / Д. О. Козлицький // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 138-139.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21) Козлицький Д.pdfтези279,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.