Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134
Title: СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (СМУЗІ) ПОКРАЩЕНОГО СКЛАДУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Authors: Козлицький, Д. О.
Keywords: смузі
комплексні харчові добавки
виробництво ягідно-плодових смузі
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Козлицький Д. О. Структурно-механічні властивості збитих десертів (смузі) покращеного складу з використанням комплексної харчової добавки / Д. О. Козлицький // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 138-139.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21) Козлицький Д.pdfтези279,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.