Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКозлицький, Д. О.-
dc.date.accessioned2025-01-03T08:26:37Z-
dc.date.available2025-01-03T08:26:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКозлицький Д. О. Структурно-механічні властивості збитих десертів (смузі) покращеного складу з використанням комплексної харчової добавки / Д. О. Козлицький // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 138-139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectсмузіuk_UA
dc.subjectкомплексні харчові добавкиuk_UA
dc.subjectвиробництво ягідно-плодових смузіuk_UA
dc.titleСТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (СМУЗІ) ПОКРАЩЕНОГО СКЛАДУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
21) Козлицький Д.pdfтези279,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.