Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козлицький, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-03T08:26:37Z | - |
dc.date.available | 2025-01-03T08:26:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Козлицький Д. О. Структурно-механічні властивості збитих десертів (смузі) покращеного складу з використанням комплексної харчової добавки / Д. О. Козлицький // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 138-139. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9134 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" | uk_UA |
dc.subject | смузі | uk_UA |
dc.subject | комплексні харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | виробництво ягідно-плодових смузі | uk_UA |
dc.title | СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (СМУЗІ) ПОКРАЩЕНОГО СКЛАДУ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
21) Козлицький Д.pdf | тези | 279,42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.