Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123| Назва: | МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ | 
| Автори: | Глущенко, Л. В. | 
| Ключові слова: | інноваційні технології у харчовій галузі здоровий раціон харчова поведінка професійна підготовка кухарів | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" | 
| Бібліографічний опис: | Глущенко Л. В. Методика професійної підготовки кухарів до впровадження інноваційних технологій у харчовій галузі / Л. В. Глущенко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С.116-117. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123 | 
| Розташовується у зібраннях: | Тези студентів | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 10) Глущенко Л.pdf | тези | 133,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

