Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123
Назва: МЕТОДИКА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КУХАРІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ
Автори: Глущенко, Л. В.
Ключові слова: інноваційні технології у харчовій галузі
здоровий раціон
харчова поведінка
професійна підготовка кухарів
Дата публікації: 2024
Видавництво: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Бібліографічний опис: Глущенко Л. В. Методика професійної підготовки кухарів до впровадження інноваційних технологій у харчовій галузі / Л. В. Глущенко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С.116-117.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9123
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10) Глущенко Л.pdfтези133,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.